(Gepland) Moostoernooi

Officiële opening nieuwe kleedkamers.

(Gepland) December 2018

Oplevering nieuwe kleedkamers.

1 december 2018

Alle noodvoozieningen zijn opgeruimd. Klik hier voor het bijbehorende bericht.

Oktober 2018

De werkzaamheden zijn nog steeds in volle gang. De buitenmuren staan, bij de fietsenstalling is al het hekwerkt ondertussen al weer verwijderd. Aan de binnenkant zit een groot deel van de tegels zelfs al aan de muur!

Juli en augustus 2018

De sloop van de kleedkamers is gestart. Dit wordt grotendeels gedaan door de eigen leden, onder supervisie van Bekke Sloopwerken

Juli 2018

Alle offertes zijn binnen en er is een keuze gemaakt voor een aannemer en een installateur. In deze tweede ingelastte ledenvergadering wordt de leden gevraagd hun stem uit te brengen over de uiteindelijke begroting en de overdracht van het gehele gebouw aan Stichting de Echelpoel.

Maart 2018

Tijdens een extra ingelastte ledenvergadering worden de leden geïnformeerd over de concrete plannen voor de nieuw- en verbouw van de kleedkamers. De leden gaan akkoord met de plannen en de opgestelde begroting. De bouwcommissie kan verder met het opvragen van offertes en het kiezen van een bouwbedrijf en installateur.

December 2017

De eerste plannen voor de nieuw- en verbouw van de kleedkamers worden op de jaarvergadering gepresenteerd. De leden stemmen in met het voorstel en de bouwcommissie kan verder met het concretiseren van het plan.

Op deze pagina kunt u informatie vinden over de werkzaamheden rond de nieuw- en verbouw van de kleedkamers.