Verlenging Hoofdsponsorschap UD Weerselo en Rabobank Twente Oost

Rabobank Twente Oost heeft het contract als hoofdsponsor van UD Weerselo verlengd met drie jaar tot en met 2020. Rabobank Twente Oost is al jaren hoofdsponsor van de voetbalclub.

Als sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland. Zij ondersteunen verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met hen. Omdat zij begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Zij versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Iedereen die bij een vereniging of club is aangesloten doet dat om ergens aan mee te doen.  Dat is waar het als lid om draait; meedoen. Maar meedoen kan je niet alleen. Dat doe je samen. Daarom geeft Rabobank niet zomaar een zak met geld, maar ondersteunen zij met kennis en mankracht om de vereniging echt sterker te maken. Kortom, zij doen ook mee. En wel aan de aan de hand van vijf thema’s: bestuurlijk, financieel, duurzaam, gezond en maatschappelijk. Bijvoorbeeld door het mede mogelijk maken van zonnepanelen. Of het inzetten van hun netwerk voor extra vrijwilligers. Zo bouwen zij samen met ons aan een welvarend en duurzaam verenigingsleven.

De meeste verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de Rabobank Twente Oost gaan ondersteund worden via de Rabo Clubkas Campagne waar UD Weerselo ook aan mee doet. Naast deze nieuwe vorm van sponsoring heeft de Rabobank er bewust voor gekozen om met een beperkt aantal verenigingen de bredere samenwerking, in de vorm van een commercieel sponsorcontract, voort te zetten. Daar hoort UD Weerselo ook bij!

UD Weerselo dankt Rabobank Twente Oost voor het vertrouwen en de verlenging van de prettige samenwerking!