“Huppeldepup & Co” nieuwe hoofdsponsor Meisjes- onder 11 jaar team UD Weerselo

Het meisjesteam onder de 11 jaar van voetbalclub UD Weerselo heeft haar eigen hoofdsponsor gevonden in schoenenwinkel “Huppeldepup & Co” uit Oldenzaal. Ondernemers Frank en Nancy Hermelink runnen de schoenenwinkel sinds 2003 aan de Grootestraat te Oldenzaal. De schoenenwinkelis gespecialiseerd in hippe en trendy schoenen voor jongens en meisjes.

Cijfers van de KNVB laten zien dat meisjesvoetbal de snelst groeiende teamsport onder jeugd is, de positieve ontwikkeling is ook bij UD Weerselo zichtbaar. De dorpsclub heeft inmiddels meerdere elftallen actief in het meisjes- en dames voetbal.

“Om deze leuke ontwikkeling te kunnen blijven faciliteren, zijn sponsoren voor de club onmisbaar, we zijn daarom zeer verheugd met de sportieve- en financiële ondersteuning van sponsor Huppeldepup en Co” aldus Gijs Ensink namens de club.

Zaterdag 19 januari zijn de sportieve dames naar Oldenzaal geweest om het nieuwe tenue in ontvangst te nemen en is er met ranja geproost op de samenwerking van de komende jaren.