UD is twee scheidsrechters rijker en wil scheidsrechterskorps nog meer uitbreiden

Twee nieuwe scheidsrechters zijn te vinden op de velden van UD. Hilco Melis en Luuk te Nijenhuis zijn het scheidsrechtersteam komen versterken.
 
Hilco en Luuk fluiten jeugdwedstrijden op zaterdag en zijn daar erg enthousiast over. “Zelf ben ik niet zo’n voetballer, maar scheidsrechter ben ik met veel plezier,” vertelt Hilco Melis. “Het zijn leuke wedstrijden en er wordt fanatiek gevoetbald. Ik kan het anderen aanraden.”
 
Luuk is de jongste scheidsrechter bij UD, hij is 14 jaar. Eerder was hij al scheidsrechter bij VV Oldenzaal en nadat hij naar de Weerselose club vertrok om daar te spelen in JO15, meldde hij zich bij de scheidsrechtercoördinator van UD. 
 
Het scheidsrechterskorps is erg blij met de twee nieuwe aanwinsten. Toch zijn ze op zoek naar nog meer scheidsrechters bij de club. Zowel op zaterdag als zondag zijn nieuwe scheidsrechter van harte welkom. De club zou het erg waarderen als ook dames zich zouden aanmelden, aangezien de damesafdeling groeiende is bij UD. Ook jeugd kan zich aanmelden; zij zijn dan scheidsrechter bij pupillenwedstrijden.
Arbiters krijgen de mogelijkheid om een scheidsrechterscursus te volgen, aangeboden door UD. Ook het scheidsrechterstenue wordt aangeboden door de vereniging.
 
Interesse in een scheidsrechtersfunctie bij UD Weerselo? Neem dan contact op met coördinator Bjôrn Kok, telefoon 06 22220930, e-mail bwgkok@gmail.com.