Update coronaregels en toegangsbewijs september 2021

Weerselo, 29 september 2021

Geachte leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers sportpark,

Afgelopen weekend is de competitie weer van start gegaan. Het begin van het nieuwe seizoen valt samen met enkele nieuwe richtlijnen vanuit de overheid met betrekking tot het betreden van sportparken en clubgebouwen. Zo is de 1,5 meter maatregel en een vaste zitplaats in het clubgebouw niet meer verplicht. Tevens kunnen toeschouwers weer ouderwets genieten van mooie voetbalwedstrijden op ons sportpark.

Echter, er gelden nog steeds maatregelen waar wij ons als vereniging en bezoeker aan moeten houden. Als tijdelijke maatregel is het coronatoegangsbewijs ingevoerd voor iedereen van 13 jaar of ouder.

Het coronatoegangsbewijs geldt niet voor het terras, langs de velden en ook niet als je het clubgebouw betreedt alleen voor het afhalen van een hapje of een drankje.

Als je gaat zitten in het clubgebouw is het coronatoegangsbewijs wel verplicht. Dit houdt in dat alle bezoekers een negatieve testuitslag (maximaal 24 uur oud – afspraak maken via www.testenvoortoegang.org), een vaccinatiebewijs of een geldig herstelbewijs met behulp van de Coronacheck-app (en legitimatiebewijs) moeten kunnen laten zien.

Iedereen die niet aan de regels kan of wil voldoen mag ons clubgebouw niet betreden. Let op, je kunt gecontroleerd worden!

Mochten er vragen zijn, stuur dan een mailtje aan secretaris@udweerselo.nl.

Wij rekenen op jullie begrip en medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur UD Weerselo