Update verbouwing

Op de ingelaste ledenvergadering van 5 juli is door de leden van UD goedkeuring gegeven voor de verbouw van de kleedkamers. Deze verbouwing is ondertussen in volle gang en zal ongeveer tot de winterstop duren. Het gevolg hiervan is dat er de eerste seizoenshelft minder kleed- en doucheruimte beschikbaar zal zijn. Er zijn tijdelijke kleedkamers en douches geregeld, maar de capaciteit hiervan is minder dan in de oude situatie.

Om deze tijdelijke capaciteitsproblemen op te vangen is bij de KNVB het verzoek neergelegd om de eerste seizoenshelft zo veel mogelijk uitwedstrijden te plannen. Desondanks zullen er waarschijnlijk toch thuiswedstrijden plaatsvinden en uiteraard wordt er nog gewoon getraind. Het zal dus af en toe behelpen worden. Daarom is het verzoek aan alle pupillenleden om de eerste seizoenshelft, na de training én de wedstrijden, zo veel mogelijk thuis te douchen. Ondanks het ongemak hopen we op jullie medewerking.

Tijdens de verbouwing is de hoofdingang gesloten en zal gebruik gemaakt moeten worden van de tijdelijke ingang aan de zijde van veld 5, het Brugginkveldje. Tot slot aan iedereen het verzoek om gedurende de verbouwing buiten de bouwhekken te blijven.

Wij danken voor jullie begrip en medewerking.

Bestuur Voetbalvereniging UD Weerselo en Stichting Sportpark De Echelpoel